Susține-ne

TRANSFER BANCAR

Una dintre metodele directe prin care ne poți susține este donarea în contul nostru prin virament bancar sau depunere la ghișeul băncii folosind datele de mai jos:

Asociația Fălticeni Cultural

CF 28091548

BCR Fălticeni, RO17RNCB0237120614660001.

PAYPAL

Poți sprijini Asociația Fălticeni Cultural donând folosind serviciul PayPal.

FII VOLUNTAR

Poți fi de mare ajutor Asociației Fălticeni Cultural dacă te înscrii ca voluntar.

În fiecare vară FITT Birlic adună zeci de tineri voluntari care se implică cu entuziasm în activitățile desfășurate pe parcursul celor 7 zile de maraton cultural. Te așteptăm cu drag în echipa noastră!

𝟑,𝟓% DIN IMPOZIT

Dacă eşti salariat/ă şi ai semnătură electronică poţi descărca mai jos declaraţia 230 completată cu datele Asociației Fălticeni Cultural, pe care o poţi completa și depune online în contul tău de Spaţiu Virtual Privat sau folosind portalul e-guvernare.ro. Dacă nu ai semnătură electronică, ai timp până pe 25 mai să completezi Formularul 230 și să îl trimiți la ANAF prin poștă sau chiar să faci un drum până la sediul ANAF, dacă îți e mai ușor.

Citește mai multe aici.

Descarca formularul completat cu datele noastre de aici.

Banii ajung oricum la Stat, dar ar fi minunat să ajungă UNDE VREI TU.

Îți mulțumim că vrei să faci parte din povestea noastră! 🙏

20% DIN IMPOZIT

Dacă ai o microîntreprindere poți direcționa 20% din impozit către Asociația Fălticeni Cultural conform legii 30/2019. Nu te costă nimic, iar trimestrial poate însemna un real sprijin pentru activitățile asociației. Descarcă mai jos declarația 107, completeaz-o și depune-o la începutul anului curent pentru sponsorizările din anul precedent.

Informațiile lămuritoare și declarația 107 sunt aici.

FII SPONSOR

Aplauzele sunt cea mai mare recompensă a actorilor.

Te invităm să sponsorizezi premierele de teatru ale Trupei Birlic. Astfel, datorită ție tinerii actori liceeni vor fi permanent pe scenă în lumina reflectoarelor.